Nejnovější recenze ze sekce Vestavné trouby
Poměr kvalita cena výhoda parní trouba
- Prijatelne jednoduche ovladani
- Dostacujici mnozstvi funkci
Klasicka elektricka trouba stredni tridy.
Stejný produkt jaký jsem dříve měla , jak ovládání tak velikost trouby plně vyhovuje
- Prozatím hodnotím dobře, snad knoflíky vypadají dost levně.
- Obchody uvádějí špatně hloubku trouby 59,5cm ale skutečnost je 56cm, takže se vejde do skříňky hluboké 60cm. Dá se to ověřit na montážním plánku.
Po měsíci používání jsem si zvykl, proti troubě Gorenje je chladící ventilátor tišší, což je dobře, dvířka jdou více ztuha, osvětlení dostatečné, ale ovládací kolíky vypadají jak z čínské hračky. Rovnoměrnost pečení, třeba u koláčů, není tak skvělá. Jinak jsem spokojený.
- dobrá cena, odpovídající kvalitě
- Pěkný design. Parní trouba je skvělá věc. Jeden z mála výrobků, který má ještě tlačítka a neotravuje Vás dotykovými displaji a mobilními aplikacemi.
Nejdou tam pekáče z předchozího Siemensu :-) Jsou menší.
30 let používáme výrobky AEG !!!
Trouba je úžasná, pracuje s ní manželka ...
- Velký pečící prostor, snadné ovládání
Mora VTS 546 DX
Přidáno: 5. dubna 2023
(naposledy upraveno 5. dubna 2023)
Zakoupeno v SuperSpotrebice.cz
- používám chvíli,zatim spokojenost
Peče dobře.
- otočný rožeň
- účinné čištění vnitřku trouby párou
- automatické dovírání
- 9 programů
- trojnásobné prosklení dveří
- rychlé předehřátí trouby
- zatím nic
Musím poctivě přiznat, že trouba a zejména její funkčnost předčila mé očekávání. Po spuštění se velmi rychle ohřeje na požadovanou teplotu a díky provedení HotAirShield z ní prakticky neuniká teplo, při otevření za provozu mě "neopaří" obličej. Díky programům nemusím nad ničím moc pčemýšlet a prostě jen zvolím co budu pect. Za velkou přednost také považuji otočný rožeň, na kterém se dá skvěle ugrilovat kuře.
- Výborná chytrá parní trouba za skvělou cenu. Koupeno společně s odsavačem par CVMA60N a indukční deskou CIES642MCTT v akci 3+1 na bonuscandy.cz a získal jsem vestavnou mikrovlnnou troubu zdarma. Jednání ze strany společnosti na jedničku. V pátek jsem spotřebiče objednal, v pondělí jsem je měl doma. Po registraci spotřebičů mikrovlnnou troubu zaslali obratem.
- nadšená ze 100% páry
Trouba má pěkný design, dobře peče, pokrmy v ní připravené jsou velmi chutné, celková spokojenost
s funkcemi, které jsem zatím vyzkoušela.
- kombi = mechanický a dotykový časovač
- objem 69l
- pracovat s 8 programú
- funkce ochlazování
- manifik plošný gril a turbo gril
- 7 výška pro plech
- v balení 2 plech ( mělký a hluboký)
- nebýt teplo venku okolo trouby - 3x proslo dveří
- plech se příjemný teleskopicky vysune
- A třída energie
- rošt
- pěkná cena
Trouba je vzhledem moc pěkná a výborně funguje. Má hodně funkce, rúzný režimy pro grilování a pečení. Vúbec člověk necítí vedle ní teplo když peče. Nematlají se otisky prstama od dětí, dobrá materiál. Používám u ní i budík na všechno co potřebovám v kuchyně. Všechna úprava jídla je v ní moc radost a mám já radost, že jsem ji koupila. A i koupila za pěkný peníze.
Doporučení dávám.
- mechanické ovládání s kombin. dotyk. ovlád. časovače
- 8 programů
- minutka
- vynikající velkoplošný gril a Turbo
- 5 výšek pro nastavení plechů
- teleskopické vysouvání plechu
- je na 60l a teplotně až na 240st.
- praktický ochlazovací ventil
- k troubě patří i 2 plechy (mělký a hluboký)
- výborná energetická třída A
- multifunkčnost
- přiměřená cena
Trouba má mnoho různých funkcí. Ještě jsme všechny nevyzkoušeli, ale už teď mohu říct, že žena si ji nemůže vynachválit. Protože jsme starší pár, a doposud jsme měli velice zastaralý typ trouby, bylo pro ženu velkým objevováním co vše tahle design. kráska umí. Pár dnů to pro mě bylo zaškolování. Záměrně jsem vybral kombinaci mechanického ovládání s dotykovým časovačem. Milým překvapením bylo, že ačkoliv je trouba rozhycovaná, okolo ní není vůbec teplo cítit, načež jsme od staré trouby nebyli zvyklí a v letních parních dnech jsme v ní raději nepekli. Určitě je tato trouba v porovnání s konkurenčními produkty za přiměřenou cenu a přitom dobrého výkonu. Jsme nadočekávání překvapeni a věřím, že si pochutnám na hodně skvělých dobrotách vytvořených mojí ženou, jež je pro mne bezkonkurenční kuchařkou. Samozřejmě koupi této trouby doporučuji.
zatím funguje
- nízkoteplotní pečení až 18h
- pyrolýza (500st.) = čtyřnásobné prosklení dveří
- 8 programů
- energet. třída A
- příjemný dotykový display
- 7 úrovní výšek pro plechy
- teleskopic. výsuv
- 2 plechy ( mělký a hluboký)
- velký objem až 78l
Přítelkyně je vášnivá kuchařka a moje stará trouba jednoduše nevyhovovala. Z téhle je úplně nadšená. Kolik má vychytávek a pořád zkouší něco nového. Při dnešní drahé elektřině ještě ušetřím oproti předešlé troubě, která byla opravdu žrout energií. Tahle má třídu A a je to skutečně znát. Ještě nemáme vyzkoušené všechny vymoženosti co tahle krasavice umí, ale už teď můžu říct, že je to pecka. No a jak se říká - láska prochází žaludkem, tak tohle rčení má teď u nás zelenou. Určitě doporučuju každýmu, kdo se chystá na pečení v novým stylu.
Hoover HOZP717IN
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. března 2023
(naposledy upraveno 25. března 2023)
- Vestavná.
- Vzhledově moc pěkná a moderní.
- Známá značka.
- 5-ti letá záruka
Máme v kuchyni již třetí spotřebič od tohoto výrobce a opět spokojenost.
Moderní a elegantní trouba s velkým objemem co skvěle peče.
Super jsou teleskopické výsuvy pro kontrolu během pečení.
Tiché dovírání dvířek také potěšilo.
Lze ovládat přes telefon, ale to ještě není vyzkoušeno.
Opravdu velká spokojenost a proto koupi doporučuji.
- Trouba fungovala dobře, peče rovnoměrně což by snad mělo být samozřejmostí. Bohužel jenom 2 roky a pár měsíců.
- Totálně nekvalitní smaltovaný plech uvnitř trouby, který se ani ne po třech letech začal rozpadat. Nad horním topným tělesem se propálila díra, která se neustále zvětšuje.
U tak poměrně drahé trouby bych nečekal tak nekvalitní materiál. Plech o síle papíru se po dvou a půl letech používání začal rozpadat. Nejprve odpadl šroubek, který drží horní topné těleso a pak se objevil otvor o pár cm dále. Ten se neustále zvětšuje, cokoliv pečeme musíme zakrýt, protože se to dále drolí. Tento díl se jako náhradní nedodává, takže je to neopravitelné. Po třech letech musíme koupit novou troubu, ale už určitě ne Elektrolux (potažmo AEG či Zanussi - což je v podstatě jedno a totéž)
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a nastala závada. Můžeme Vás však ubezpečit, že se nejedná o běžnou životnost našich spotřebičů a koroze se při běžném používání zpravidla nevyskytuje. Použité materiály jsou prověřené a upraveny k co nejvyšší odolnosti. Korozi může způsobit vlhkost uvnitř spotřebiče. Po dopečení je třeba nechat troubu s otevřenými dvířky dostatečně vyschnout. Při použití parního programu také setřít případnou zbytkovou vodu na dně trouby. Závadu rádi prověříme a navrhneme případná možná řešení. Kontaktujte nás prosím na emailovou adresu [email protected] S pozdravem Tým Electrolux
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »