Nejnovější recenze ze sekce Vestavné trouby
- zatím ji mám krátce, hezký vzhled, dobře peče
Za slušné peníze perfektní trouba.
- Vzhled, výkon, široké funkce
- nedá se vyčistit - jak se něco mastného zapeče už to ničím nejde odstranit ani funkcí čistění a agresivní chemie.
pěkná výkonná trouba s možností vaření v páře - opravdu to funguje. Jen vnitřní povrchy jsou moc citlivé a při zapečení tuku se udělali kaňky a nejdou ničím vyčistit takže po 2 letém používání je flekatá, ale funguje stále perfektně.
- je vestavěná
- pro nenáročné pečení je dostatečně velká
- má prodlouženou záruku
- zabírá málo místa
Vhodná pro někoho, kdo nepotřebuje klasicky velkou troubu. na stránkách se dá zaregistrovat na prodlouženou záruku všech Candy spotřebičů.
- Super výrobek
Vestavena trouba me vyhovuje a libi se cele rodine
- Produkt má nadstandartní funkce za rozumnou cenu
- Dobře peče na horkovzduch
- Nemá 5-ti letou záruku
- Nemá návod v českém jazyce ani v angličtině
- ⁹
S dodaným ještě zkušenosti nemám, teprve bude zapojený.
Mám však již dříve dodaný a po cca ročním provozu veliká spokojenost.
Mám velice krátce a jsem nadšená, byla poměrně levná trouba oproti jiným značkám a umí vše, jsem nadšená co vše umí a za mě doporučuji!!!!
Po upečeném kuřeti a zapečených bramborách se trouba tváří velmi dobře.
+ sonda,
+ elektronický termostat,
+ elektronické zobrazení teploty,
+ dobrá izolace trouby A+, studené dveře
- xxx
- je v češtině
- Dotykový displej není moc přesný. Na rozdíl od Electroluxu nebo AEG nemá vlastní kuchařku.
- Hezká na pohled, plno funkcí které ani nevyužijeme. Zatím se seznamují s každým pečením s návodem. Bábovka v páře -vyborná!
Trouba je velká a peče nad mé očekávání. Velká spokojenost 100%
- Snadné ovládání, vše funguje bezproblémově, rychle se nahřívá, maximální spokojenost
Koupeno ve víkendové akci, cena nejlepší na trhu.
Electrolux EOF3H50X
Přidáno: 27. září 2023
(naposledy upraveno 27. září 2023)
Zakoupeno v Electro World
- peče jak má
- Peče
- Tichá
- Jednoduchá na obsluhu
- Chlazení celého spotřebiče, nehrozí zahřívání okolí linky
- Cena (včetně pětileté záruky)
- Displej vypadá hodně levně - nezaostřený, rozmazaný
- Rozměry jsou poněkud jiné, vystupuje z linky více než ostatní
Ke koupi nás přesvědčila desetiletá výdrž předchozí trouby Candy v kombinaci s pětiletou zárukou spotřebiče nového. Spotřebič je funkční, jeho funkce jsou standardní. Bonusem je programovatelné pečení. Jistým nedostatkem jsou mírně jiné rozměry než u předchozího modelu. Vzhledem k umístění mikrovlnky nad ní je vidět o několik milimetrů více vystupující panel..
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »