Poradna Gorenje BO 7540 AX

Autor: | Vloženo: 03.08.2013 000 11:58 | Témata: Poradna Gorenje BO 7540 AX

Fouká chladící ventilátor pořád?

Po zapojení úplně nového spotřebiče do el. sítě se okamžitě spustí chladící ventilátor. Servisní technik tvrdí, že je to normální, protože máme v podkroví větší teplo ( 25 - 30°C ). Včera jsme troubu připojili do el. sítě a ventilátor foukal cca od 18 h do 22 h. V kuchyni přitom bylo 22°C. Z trouby v tu chvíli už šel poměrně studený vzduch. Je to normální?

  • KLEINER BRNO

    KLEINER BRNO

    5. srpna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    to určitě v pořádku není.
    Trouba by měla mít zpožďovací relé a to není závislé na teplotě. Po zapnutí trouby se spustí ochlazovací ventilátor a po vypnutí trouby ještě po nějakou dobu doběhu jede dál ochlazovací ventilátor. Ten jen nasává vzduch z místnosti, žene ho okolo trouby a vyfukuje ho zpravidla škvírou mezi panelem a dvířky. Pokud jede ochlazovací ventilátor stále, tak bude pravděpodobně vadné toto zpožďovací relé.
    Výrobek máte v záruce a proto neváhejte kontaktovat bezplatnou linku výrobce 800105505. případně so zadejte požadavek na záruční opravu na stránkách:
    http://www.gorenje.cz...


    S přáním pěkného dne

    Uhlíř Vlastimil
    KLEINER BRNO, spol. s r. o.
    http://www.levnesporaky.cz
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.