Palson Fornetto 30533

79 %

Popis produktu

Parametry produktu

Maximální příkon
1.3 kW
Hmotnost
7.2 kg
Výška
20.5 cm
Šířka
38 cm
Hloubka
24 cm
Objem trouby
9 l
Gril
ne

Recenze

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    dobrý produkt, dobra cena

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    60 %
    • Cena
    • Design
    • Možnost regulace teploty
    • Při otevírání dvířek se nevysune rošt - toast se musí opatrně "vyšťournout)
    • Toast se neupeče rovnoměrně

    Za tu cenu se dá

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • rychlost,spolehlivost,

    velmi dobrý výrobek po všech stránkách vynikající.

Parametry produktu

Maximální příkon
1.3 kW
Hmotnost
7.2 kg
Výška
20.5 cm
Šířka
38 cm
Hloubka
24 cm
Objem trouby
9 l
Gril
ne

Popis produktu

Kvalitní minitrouba Palson Fornetto 30533 s malými kompaktními rozměry, zaručují dokonalou mobilitu a tím je předurčena především do menších domácností. Celkovým pečící objemem je 9 litrů. Pohodlí při pečení zajistí automatický časovač a nastavitelný regulátor teploty. Vybavena je šuplíkem na drobky pro snadnou údržbu a skleněnými dvířky. Tato moderní trouba v nerezovém designu Vás jistě nezklame v přípravě jakéhokoliv jídla.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4zákazníci doporučují produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
79 %
průměr z 12 hodnocení
5
6 ×
4
3 ×
3
3 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    dobrý produkt, dobra cena

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    60 %
    • Cena
    • Design
    • Možnost regulace teploty
    • Při otevírání dvířek se nevysune rošt - toast se musí opatrně "vyšťournout)
    • Toast se neupeče rovnoměrně

    Za tu cenu se dá

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • rychlost,spolehlivost,

    velmi dobrý výrobek po všech stránkách vynikající.

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Maličká, zabere málo místa, přesto má vnitřní obsah dostačující. Vejde se mi tam překvapivě i středně velký pekáček. Rychle se nahřeje a peče slušně. Zatím jsem vyzkoušela zapékané tousty, hranolky, slaný koláč z těsta na pizzu, plněné pečené žampiony - vše se povedlo dle mých představ.
    • Vyšší pečivo zde není možné péci, připálilo by se zhora.

    Troubička má pěkný design a cena je přijatená. Jako doplněk do méně početné domácnosti je vhodná na menší pečení, protože ušetří energii i čas. Ideální i jako topinkovač a na zapékané obložené tousty, kvůli kterým je škoda rozpalovat velkou troubu.

  • , zakoupeno v KOVOSLUŽBA Praha

    Doporučuje produkt

    100 %
    • lze opékat 4 toasty naráz
    • malé rozměry
    • časovač pro vypnutí značen přímo pro stupeň tmavosti toastu
    • rošt + pekáček
    • pekáček lze použít jako lapač drobků pod roštěm
    • horký povrch - nic na troubu nestavět!
    • při použtí pekáčku jako lapače drobků se toast málo opéká zespoda, takže nutné jej obracet, nebo nepoužít lapač a pak vymetat drobky
    • i bez lapače ne zcela rovnoměrné opečení (ve srovnání s lepším klasickým toasterem), ale je to použitelné

    Troubičku jsem pořídil jako náhradu klasického toasteru (tedy v ČR "topinkovače") s možností připravovat 4 toasty (topinky) současně - i pro jednoho člověka jsou 2 ks ke snídani málo a čekat několik kol u toasteru je otrava. Možnost připravovat dopékací bagetky nebo zapéct něco se sýrem je příjemný bonus a ve srovnání s rozpékacím držákem na klasickém toasteru je toto zařízení podstatně lepší řešení. Samozřejmě by to šlo řešit i normální elektrickou troubou, kterou má v kuchyni každý, ale energetická náročnost bude trochu jinde - než se rozehřeje velká trouba, tak jste s tímto mazlíkem po snídani. Navíc se mi ještě nepodařilo ve velké troubě připravit toast tak, aby byl opečený na povrchu, ale nevysušený uvnitř. Je totiž potřeba co nejvyšší teplota po co nejkratší dobu a velká trouba má prostě moc velkou tepelnou "setrvačnost".
    Ve srovnání s klasickým toasterem odhaduji, že by mohla mít tato mini trouba možná i nižší spotřebu: sice se ohřívá o něco větší prostor, ale díky dvířkům neutíká tolik tepla ven; toaster má shora otvory na chleba, kudy podle mě polovina energie uteče. Někdy to zkusím porovnat wattmetrem a když si vzpomenu, tak to sem připíšu ;-)

    Toto je nejmenší model (9 litrů). Nezabere na lince tolik místa (tak jako 2 toastery vedle sebe), ale např. mražená pizza Ristorante od Dr. Oetkera se do ní nevejde asi o 2 cm, takže pokud se chystáte na přípravu pizzy, pořiďte si větší model (11 litrů a více), nebo budete muset odlomit kousek okraje :-)
    Jak uvádím v pro/proti, 4 ks toastového chleba se do ní vejdou bez problémů a to používám Super sandwich od Penamu, který je oproti běžnému v ČR prodávanému toasťáku o něco větší.
    Vnitřní rozměry jsou 28x23 cm (šířka X hloubka). Na výšku má vnitřní prostor 14 cm, ale rošt má jen jednu polohu a bez něj tam nejspíš nic nedáte, takže: od roštu k hornímu topnému tělesu je 6,5 cm, takže se tam vejde spíš menší zapékací miska na chřest ;-)

    Ještě jedna výhoda oproti toasteru: můžete rozpékat i nakrájenou Šumavu či větší, pro toaster neoptimalizované rozměry chlebů, pokud si zamrazujete nakrájený bochník jako já.

    Škoda jen toho trochu nerovnoměrného pečení, hodil by se větráček rozhánějící teplo rovnoměrně, ale co by člověk chtěl za tisícovku.

    Pokud uvažujete ještě o jiných mini troubách v souvislosti s přípravou toastů a mate vás na nich nepřítomnost symbolu stupně opečení topinky, tak se toho nebojte. Funguje to tak, že pro toastování se trouba pustí na maximální teplotu a stupeň opečení pouze supluje normální časovač. Na tomto Palsonu prostě jen prvních 5 minut časovače není označeno číslicemi 1-5, ale symboly světlá topinka-tmavá topinka. Žádnou extra topinkovací funkci to nemá, takže jiné modely bez symboly topinek budou topinkovat úplně stejně, jen si musíte vyzkoušet, kolik minut to tam nechat.

    Suma sumárum jsem s výrobkem maximálně spokojen, za ty peníze je to perfektní. Koupil bych znovu.

    ---
    Ještě doplnění v reakci na recenzi paní tady pode mnou: trouba určitě není určena pro pečení nějakých vysokých buchet! Primárně je to tzv. crisper, tedy rozpékač. Péct v ní určitě půjde, ale tak něco ve formátu pizzy, nebo možná 2-3 cm vysoký koláč. Na bábovku to chce určitě větší troubu! Porci kuřecích křídel, rybu, rybí prsty bez oleje atd. v tom uděláte s přehledem ;-)
    Časovač je sice do 15 min, ale má taky polohu "I", tj. trvale zapnuto a pak můžete péct třeba 2 hodiny, jen si to musíte hlídat sama.

  • , zakoupeno v Eberry.cz

    Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Trouba je malá a skladná, pěkná na pohled.
    • Cena se mi zdá přiměřená.
    • V takto malé troubě opravdu upečete pouze minifornettky. Snažila jsem se v ní upéct buchty, ale těsto nakynulo a tím, že mřížka, na kterou musíte postavit plech, je ve středu trouby a nelze posunout níže, tak mi buchty vykynuly, až byly moc blízko hornímu žáru, takže jsem je trochu spálila. Doporučuji vše dělat o polovinu menší a z polovičních dávek, což však zabere dvojnásobek času. Nevýhoda je také časovač - lze nastavit pouze na 15 minut.

    Výrobek je vhodný pro uživatele, kteří nemají prostor pro velkou troubu a nevadí jim pečení na několik dávek. Zkrátka, je to trouba "jako pro panenky".

{"Oblíbené kategorie":[["Markýzy","https://markyzy.heureka.cz/"],["Zátěžové koberce","https://koberce-a-koberecky.heureka.cz/f:23348:1/"],["Trsátka","https://trsatka.heureka.cz/"],["Pánské fitness boty","https://panske-fitness-boty.heureka.cz/"],["Boty na kolo","https://cyklisticke-tretry.heureka.cz/"],["Sprchové vaničky SanSwiss","https://sprchove-vanicky.heureka.cz/f:13396:409953/"],["Dámské teplé noční košile","https://damske-nocni-kosilky.heureka.cz/f:35855:1/"],["Plovoucí teploměry do vody pro miminka","https://vodni-teplomery.heureka.cz/f:33607:1/"],["Přikrývky 140x200","https://prikryvky.heureka.cz/f:6660:257974/"],["Porcelánové talíře","https://talire.heureka.cz/f:14752:460942/"]],"Vybrané značky":[["Vestavné trouby Dometic","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3564:404688/"],["Vestavné trouby Lofra","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3564:40956441/"],["Vestavné trouby Candy","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3564:22555/"],["Vestavné trouby Mora","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3564:22470/"],["Vestavné trouby Haier","https://pecici-trouby.heureka.cz/f:3564:2520086/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat digitální fotorámeček?","https://digitalni-fotoramecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-digitalni-fotoramecek/"],["Jak vybrat vak a nosítko pro dítě?","https://vaky-a-nosice-deti.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vak-a-nosice-deti/"],["Jak vybrat myš?","https://mysi.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mys/"]],"Vybrané produkty":[["Aga kryt pružin na trampolínu 250cm světle zelená","https://kryty-pruzin-trampoliny.heureka.cz/aga-kryt-pruzin-na-trampolinu-250cm-svetle-zelena/"],["ISO Přídavná zpětná zrcátka 2 ks","https://cyklisticka-zrcatka.heureka.cz/iso-pridavna-zpetna-zrcatka-2-ks/"],["DeLonghi Magnifica Start ECAM 220.61.W","https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/delonghi-magnifica-start-ecam-220_61-w/"],["Hawaj Vánoce II 30 X 30 X 8 cm","https://vanocni-vence.heureka.cz/hawaj-vanoce-ii-30-x-30-x-8-cm/"],["Cloud B Želva mořská 87927601","https://detske-nocni-lampicky.heureka.cz/cloud-b-zelva-morska-87927601/"],["Curver 00859-999","https://lavory.heureka.cz/curver-00859-999/"],["PartyDeco Párty čepičky barevné holografické 20ks 16cm","https://party-kloboucky-a-frkacky.heureka.cz/partydeco-party-cepicky-barevne-holograficke-20ks-16cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}